tiistaina, toukokuuta 16, 2006

Uusi alku

Kuten tuosta testipostauksen päivämäärästä huomaa, niin olen kerännyt voimia blogin aloittamiseen kohta kaksi kuukautta.
Saapa nähdä, tuleeko tästä edelleenkään mitään, joten en lupaa säännöllisiä päivityksiä tms. Todennäköisesti päivittelen tätä alkuun ahkerasti ja innostus hiipuu vähitellen.

Blogin pykäsin lähinnä siksi, että voin raportoida neuletuotoksiani itselleni ja tuttavilleni. Jospa se kannustaisi samaan valmiitakin töitä aikaan keskeneräisten lisäksi.

Pari riviä itsestäni:
Olen kutonut neulonut yläasteajoista lähtien. Neuleblogit ja -tapaamiset ovat innostaneet minua lisää ja nytkin on useampi käsityö puikoilla. Työ ja jatko-opiskelu vievät vaan ison osan ajasta ja joskus pitäisi vielä tehdä kotitöitä.

Töissä kyselivät, että olenko vielä aloittanut neulomisen matemaattista mallinnusta. En ole, vaikka matemaatikko olenkin. Vai voiskohan väikkäriaihetta vielä muuttaa...

Lopuksi vielä kuva viimeisimmästä valmistuneesta työstä: Äitin synttärilahjaksi tehty Print of the Wave-huivi.


Huivin tiedot:
Ohje: EunnyJangin sivuilta pdf:nä.
Huomasin tuota tehdessäni saman virheen ohjeessa kuin Elämää kaikki-blogissa oli pantu merkille. Jos olet tekemässä samaa huivia, kannattaa käydä sieltä vilkuilemassa reunuksen paranneltu ohje. (alkuperäisestä puuttuu yhdet kavennukset reunoilta)
Lanka: Dropsin Alpacaa 5 kerää
Puikot: Addin 3,5 mm bambupyöröt

9 kommenttia:

AnneV kirjoitti...

Loistavaa! Siis sekä neulottu huivi että blogin aloittaminen. Ja älä luulekaan, että innostusta päästetään hiipumaan, mä käyn säännöllisin väliajoin patistelemassa ja kyselemässä kuulumisia!

Islanti-juttuun palataan myöhemmin. Mulla ei oo suoralta kädeltä heittää mitään, mutta ootko katsonut esim. Nordic Knitters -blogiringistä, onko siellä islantilaisneulojia? Jossain mulla on aivan varmasti tallessa ainakin yks linkki; palataan asiaan.

(mitä varten sun kommenttiboksissa näkyy pyörätuolisymboli???)

katinkontti kirjoitti...

Pitihän tänne heti tulla kuikuilemaan, löysin jopa perille vaikken kirjoittanut nimeä muistiin niin kuin Tippi. Muakin tuo PotW on himottanut, mutta keskeneräisiä töitä on nyt ihan tarpeeksi. Kaunis se kyllä on, ihanan värinenkin tuo tekemäsi. Hamekuvia jo odottelen!

KirsiÄr kirjoitti...

Moi!
Tääkin löysi perille. Onnea uudelle blogille! Mikä hame mikä hame? Yks tulee neuletaaamiseen vaivaiset puoli tuntia myöhässä ja on ihan ulkona kaikesta. Höh.

laurar kirjoitti...

Haudi

Kuukkeloin eilen neuletapaamisen jälkeen enkä löytänyt kuin jonkun hassun koirablogin, mut tänään löysinkin tänne sit ihan sattumalta, kivaa. Oottelen kanssa jatkokertomusta hamoseen :)

emilia kirjoitti...

Kiitokset kommenteista.

AnneV: tossa word verification-kohdassa tosiaan on pyörätuolisymboli. En ole vielä ehtinyt ottaa selvää, miksi.

Kuvia puikoilla olevasta hameesta (mun päällä se näyttää toistaiseksi pikkareilta) on luvassa tänään tai huomenna.
Aurinkoista aamupäivää!

KirsiÄr kirjoitti...

Ai nymmää muuten tajuan. Se Kokoon.

Niin ja pyörätuoli on esteettömyyssymboli, näkövammainen tmv. voi ikonia klikkaamalla kuunnella word verificationin.

hanna_h kirjoitti...

Huivisi on oikein nätti ja kauniin värinen! Koskahan minäkin saisin aloitettua itselleni jotain kivaa huivia.. tyydyn aina vain ihastelemaan muiden aikaansaannoksia.
Miten musta tuntuu että monet neulojat ovat myös matikkaneroja? Itse taidan olla siinä suhteessa kyllä poikkeus ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana huivi, mutta mistä ihmeen sivuilta loöytyisi suomennettuna nuo kaikki lyhenteet,mieluiten koko ohje tietty, osaisin (ehkä)tehdä tuon piirrustuksen mukaan, muuten menee ohje hepreaksi ja mun kärsivällisyydellä en jaksa käydä ohjetta läpi sanakirjan kanssa, siinä vaiheessa oon jo kyllästynyt koko touhuun.oonko ainoa avuton englannin kielessä? Mutta kun ei Novitassa tms. oo ikinä mitää noin ihanaa

Sari (saristitching) kirjoitti...

Täällä toinen neulova matemaatikko ilmoittautuu. Kauniita neuleita olet tehnyt.