keskiviikkona, toukokuuta 31, 2006

Licorice bullet skirt

Sain juuri aikaisemmin mainostetun hamosen valmiiksi. Kivaa. Siitä on jopa tulossa ihan käyttökelpoinen.
Otin äsken pikaisen kuvan. Parempia lienee tulossa, kunhan kuvaaja saapuu kotiin. En ole vielä kostuttanut tai muotoillut hametta ollenkaan.



Lanka: Kokoon (mitenköhän se kirjoitettiin)
Yhteensä hameeseen kului 5 kerää + muutama metri kuudennesta (eli n. 270 g)
Puikot: Hameosaan nelosen pyöröt ja reunaryhvelöön (*) kutosen pyöröt
Ohje: Spun Maganizesta

Näköjään olen valinnut aikas samanvärisen langan kuin ohjeessa. Kokeiluja tein myös vaaleanpunaisesta Mandarin Petitistä, mutta päädyin tohon pehmeämpään lankaan. Tuntuu ainakin tosi mukavalta päällä. Tosin täytyy värkkäillä vielä alushame, kun noista pitsiraidoista tuli aika reikäiset noin isoilla puikolla. Kait se on pakko kiskoa ompelukone esiin, vaikka siitä seuraakin tiuskimista ja raivoamista. Ehkä voisi samalla ompaista myös makkariin kesäverhot.

(*) ruffle=ryhvelö (oma suomennos)

6 kommenttia:

hanna_h kirjoitti...

Tosi kaunis hame :) Itsekin harkitsin tuollaisen tekemistä, mutta ohje näyttää aika mutkikkaalta.. Ehkä pitää perehtyä siihen vielä tarkemmin.

emilia kirjoitti...

kiitokset :)

oikeastaan ohje ei ole ollenkaan paha. voin laittaa tänne jotain periaatteita, miten tein ton omani. ohjehan on kirjoitettu tyyliin "tee kavennukset ym. miten huvittaa"
Tosta pitsikuviosta vielä kun piirtää ruutukaavion, niin neulominen sujuu helposti.

Tiina kirjoitti...

Hieno hame! Ihastuin malliin itsekin, mutta vielä se ei ole puikoille ennättänyt. Kerropa sitten millainen hame on käytössä!

Anonyymi kirjoitti...

awesome!

Anonyymi kirjoitti...

Heips!

Syöksyin heti töissä lueskeleen näitä sivuja ja tosi kivat on kyllä. Ihan sairaan "mageita" neuleita oot tehny, varsinkin tää hame on ihan yberupee :)

satumh kirjoitti...

täältähän tää hamonen löytyi. piti heti quettaa ravelryssä. :)