tiistaina, lokakuuta 02, 2007

Uusi lelu


Tänään koitti sellainen ihmeellinen päivä, että menin oikein tarjouksen perässä Lidliin. Eilisestä lehdestä huomasin, että mainostivat digivaakaa ja sellaisen menin sitten ostamaan. Nyt pääsen punnitsemaan lankoja ja muuta hyödyllistä. 15 euroa tuollaisesta ei kait ole kauhean paha hinta?

Äsken kävin poikkeamassa ikkunaverho-ostoksilla HH-kankaassa. Eilen jo yritin kerätä rohkeutta ompelukoneen esille ottamiseen, mutta ei siitä mitään tullut. Päätin motivoida itseäni uusilla kankailla, ettei tarvi yhden verhon takia kaivaa konetta esille. Voi olla, että tarvii vielä pari reissua kangaskauppaan ennen kuin meillä on verhot ikkunoissa.

6 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Minulla on täysin mekaaninen vaaka, sellainen muovinen ja aika ruma. Löysin Prismasta ja maksoi 8-9 euroa, joten kyllä tuo sinun vempeleesi vaikuttaa oikein sopuhintaiselta.
Yllättävän paljon vaa'asta on muuten neulojalle iloa!

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole paha hinta, ei... mulla on kanssa vain mekaaninen vaaka lankojen punnitukseen...digitaalinen olis tarkempi...
Olen tulossa jos suinkin vain pääsen ensi viikon tapaamiseen.. ainakin alkuun...

satumh kirjoitti...

mullakin on lidlistä ostettu vaaka. oisko maksanut kympin tai jotain. ihan pakollinenhan se on kyllä olla olemassa, lankojen ja postien punnitsemiseen. :)

Perhoneito kirjoitti...

Ihana kapistus... haluu kans :)

Vilma kirjoitti...

Tuo vaaka on kyllä hieno ja edullinen. Mulla on myös Lidlistä joskus reilu vuosi sitten ostettu digitaalinen vaaka, eri mallia tosin. On toiminut loistavasti ja se on kyllä ollut hintansa (19,99 e) arvoinen.

Anonyymi kirjoitti...

Sinun syytä tai ansiota, kuinka vaan haluaa ajatella, minäkin omistan samanlaisen vaakan. Olin meidän kaupan viimeinen. Toki se piti saada.