sunnuntaina, heinäkuuta 01, 2007

Hyrna, again


Malli: Hyrna Herborgar
Ohje: Sigrídur Halldórsdóttir: Þrihyrnur og langsjöl
Lanka: Grignascon luonnonvalkoinen merinosilkki kaksinkertaisena arvioilta n. 70 g
Puikot: 4,5 mm

Tää kolmannen neulominen maistu jo puulta, mutta valmiiksi tuli silti. Vähän ennen loppua iski paniikki, että riittääkö lanka. Olin jo suorittanut tarkat laskelmat, että keskenhän se loppuu... Tikutin huivin sisulla loppuun ja lankakin juuri ja juuri riitti. Kiitokset vielä Lauralle paniikkiavusta! Pingotuksen jälkeen huivista tuli ihanan suuri ja lanka on aivan täydellistä. Mun mielestä jopa pehmeämpi kuin 100% silkkilangasta tehty.

Tässä vielä tarkemmin lähikuvaa
ja menossa mukana Tampereen kulttuurimaisemassa
Aamukammassa on enää vähän piikkejä. Huomenna alkaa viimeinen työviikko vanhassa paikassa. Sen jälkeen on tiedossa lomailua: neuleita, potteria, jäätelöä, silkkilankaa, laceaddeja, neuleita, aurinkoa ja uimista (lue kämpän myynti, pakkausta, muutto, laatikoiden purkua jne). Syksyllä taidankin löytyä Tampereen neuletapaamisten sijaan useammin Keski-Pohjanmaaalta.

Hassua, kun ei sunnuntai-iltana ole minkäänlaista töihinmenoahdistusta. Taidan lähteä purkamaan innostustani baijerilaissukan alun pariin.

6 kommenttia:

laurar kirjoitti...

Hih, eipä kestä. Ihanainen on Hyrna ja kuvat kivoja, erilaisia.

Merinosilkit jäivät neuletapaamisreissun jälkeen telkkaritason kulmalle ja loikkasivat siitä tänään ilmeisesti aikansa mua vaanittuaan puikoille Zetorin muodossa.

Anonyymi kirjoitti...

Olipas upeita kuvia, varsinkin tuo eka ja hieno huivi!

emilia kirjoitti...

Kiitos, kiitos. Välitän kuvakehut miehelleni :) Hauska turistimagneetti muuten, kun kuvattiin Väinö Linnan aukiolla.

Vilma kirjoitti...

Hienoja kuvia ja kaunis Hyrna, jälleen kerran. :)

emilia kirjoitti...

Vilma: kiitokset! vaikka neuletapaamisessa sanoin, etten tekis seuraavaa hyrnaa ihan pian, niin jotenkin houkuttais tehdä vaikka vaaleanpunainen :)

satumh kirjoitti...

Kaunis huivi! Ja tervetuloa Keski-Pohjanmaalle! :)