tiistaina, marraskuuta 07, 2006

Siivouspäivä

Tänään sai lankavarasto kyytiä. Muutama kerä löytyi kierrätettäväksi ja loput ovat nyt hyvässä järjestyksessä. Punaiset langat pääsivät koriin kirjahyllyn viereen tuomaan joulutunnelmaa. Nyt mielessä on neuleaiheisia joululahjaideoita.

Pikkusiskolle melkein-lupasin puolukanpunaisen Odessan, mutta pitäisi kuulemma olla valmis jo aika pian.

Luin muuten eilisen verkkohesarista lentokoneen turvallisuusjutun ja siinä mainittiin, että koneeseen saa ottaa sekä muovisia että puisia neulepuikkoja ja virkkuukoukkuja.

Sekalaisen tekstin päätteeksi kesäisiä tunnelmia Islannista Heimaeyn saarelta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tulin vastavierailulle - ja nyt olen siinä toivossa että sinä tulisit siivoamaan minun lankakorini... :D Se on niin kovin pursuileva!! Mitä enemmän neulon, sitä enemmän sinne kertyy lankaa, omituista...

Kiitos tiedosta, että muovisia puikkoja/koukkuja saisi viedä koneeseen! Jos ja kun tämä neulonta/virkkaustouhotukseni, jatkuu, olisi aika ankeaa tammikuussa joutua olemaan päivä tekemättä mitään kun lennämme etelään. :) Toisaalta: eikö muovisilla puikoilla muka saa vahinkoa aikaan..?

emilia kirjoitti...

Kiitokset vierailusta! Olen vähän hidas vastaamaan näihin kommentteihin...

Niinpä. Aina sitä jää ylimääräisiä keriä vanhoista töistä.

Jostain ihmeen syystä siivosin perjantaina myös puikkovarastoni. Lankavarasto on puolestaan jo lähes yhtä sekainen kuin ennen siivouspäivää.