maanantaina, tammikuuta 30, 2012

Pakkashame

Paras pukine näille keleille on villahame kera merinovillaisten sukkisten. Vekkihame valmistui jo syksyllä, mutta käyttöön se on päässyt kunnolla näillä pakkaskeleillä. Sen verran hame on venähtänyt (tai minä kaventunut), että nyttemmin tuo pysyy parhaiten päällä vyön avustamana.

Malli: Carnaby skirt Knittystä
Koko: 100 silmukkaa aloitusreunassa
Lanka & puikot: tummanharmaata 7-veljestä reilut 2 kerää 4mm puikoilla
Napit: paikallisesta Käsityöliike Katariinasta
 Lankavalinta oli mielestäni oikein passeli, sillä7 veljestä kestää varmasti kulutusta hyvin. Malli oli tosi helppo ja toisaalta koukuttava. Neuloin tätä samalla, kun lasten nukkumaanmenon jälken tuijottelimme koko alkusyksyn dvd-boksilta muinaista retroscifitv-sarjaa. Noh, Babylon 5:sen kaikkiaan viiden tuotantokauden aikana ehti valmistua muitakin neuleita, ei-niin-jänniä peruspukineita, kuten sukkaa, lapasta, tuubikauluria, säärystintä ja pipoa. Pari Stockholm Scarfia (ravlink) tikuttelin myös, joista toinen päätyi ystävälleni.

Seuraavaksi esittelyyn pääsee Rocky Coast Cardigan. Toivottavasti vähän nopeammalla aikataululla kuin tämän hameen bloggaus :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis hame!

Henna kirjoitti...

Nätti hame! Mä oo nyt tarjennu hameella töihin, ku on ollu niin kovat pakkaset ja bussia pitää odottaa se 5-15 minuuttia.

satumh kirjoitti...

kivan näkönen hame!