tiistaina, helmikuuta 17, 2009

Ihana lahja

Meitä ja pikkuistamme on muistettu kovasti. Kiitokset kaikille! Kiitokset myös lukuisille blogikommentoijille. Jotenkin vaan vastakommentointi tuntuu unohtuvan, vaikka kaikki muistamiset ovat kovasti lämmittäneet mieltäni.

Perhoneito pistäytyi vierailulla tuossa taannoin ja hänen tuliaiskassistaan paljastui jotain näin ihanaa:

Uskomattoman upea hoitolaukku Weekender Travel Bagin kaavoilla tehtynä. Laukku on ollut kovassa (edustus)käytössä. Ihan kuraisimmille lenkeille en tätä malta ottaa mukaan, sillä siihen kelpaa vaunujen mukana tullut tavislaukkukin. Tuollaisen tarranauhakiinnityssysteemin ompaisin vielä, että kassi pysyy kyydissä myös vaunuilla liikkuessa.


Kassin sivutaskussa vilkuilee myöskin perhoneidolta lahjaksi saatu Nasu-kissa. Niin ja ollaan vielä saatu villahousuneuleapuakin, mutta pökistä tulee juttua tuonnempana.
Valtavan suuret kiitokset ja vilkutukset Tampereen suuntaan näistä ihanista jutuista!

Tällä hetkellä mulla on työn alla kestovaippakatsaus ja julkaisen sen toivottavasti lähipäivinä. Täytyy hieman ensin tiivistää tekstiä ja lisätä kuvia. Olen luullut olevani ihan uusavuton, kun en löydä kamerastamme usb-piuhalle paikkaa. Tänään sitten opin, että tähän kameraan tulee ihan oma johto kuvien siirtoa varten. Nyt kun olen näin valaistunut kameran suhteen, niin ei pitäisi ainakaan kuvien siirto olla enää tekosyynä bloggaamattomuuten.

2 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

Kaunis on hoitokassi, ja maskottikin vallan suloinen!

Perhoneito, kirjoitti...

Tosi hyvä keksintö toi tarra :) En olis kyllä itse tullu ajatelleeks.
Ihana se mekko, pian vaan siitäkin kuvia!