torstaina, marraskuuta 29, 2007

Pikkujoulua

Viimeisen päivät (tai viikot) ovat olleen kovin kiireisiä. Viime viikolla oli työpaikan pikkujoulut ja pääsimme katsomaan upeaa paikallisen oopperan Lepakko-operettia. Esitys oli upea ja Jukka Rintalan suunnittelemat puvut ihan käsittämättömän hienoja. Itse taiteilija istui yleisön joukossa vain muutaman penkin päässä musta, kääks :)
Eilen pääsin vielä katsomaan teatteriesitystä ja nauttimaan herkullisesta ruuasta. Muuten kovin kiireisen koeviikon päätteeksi meillä oli vielä tänään neulojien pikkujoulut.

Yllätyspaketistani paljastui tällaista:

Sukkalanka oli mulle ihan uusi tuttavuus. Jännittää, että millaista kuviota tuosta oikein tulee. Tekisi mieli päästä heti kokeilemaan. Heijastinnauhakin on hyödyllistä. Sopii myös kätevästi lahjojen paketoimiseen. (tästä voinee arvata, mikä niistä paketeista oli minun tuoma...)
Kiitokset Johannalle mukavasta pikkujoulupaikasta ja SatuH:lle kyydistä!

Tänä vuonna mulla on perinteisen partiolaisten joulukalenterin lisäksi näin hieno suklaakalenteri. Enää kaksi yötä, niin saa avata ensimmäisen luukun.

9 kommenttia:

annekk kirjoitti...

Vähänkö kiva joulukalenteri!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kalenteri on kyllä aivan ihku ihana, kiitti matkaseurasta!

satumh kirjoitti...

mielenkiinnolla ootan millasta jälkeä tuosta langasta tulee. :)

verano kirjoitti...

Iih, Myyrä-kalenteri. Mistä tuollaisia saa?

Kaisa kirjoitti...

Hih, me vietimme viikonlopun Kokkolassa tässä joku aika sitten ja osuimme illalliselle teatterin väen kanssa samaan ravintolaan. Katsoin jo tuolloin erästä miestä pitkään, ja näimme hänet vielä seuraavana päivänä kaupungilla. Lopulta sanoin Samille, että tuo on ihan kuin Jukka Rintala... Heh, kerrankin minä bongasin julkkiksen! :D

Satu U kirjoitti...

IIIIIhana Myyrä TAAS!!

JohannaL kirjoitti...

Kiitos itsellesi pikkujouluseurasta ja joulukalenterista. Tytöt olikin siitä ihan innoissaan! Ihana tuo sun myyrä kalenteri. Mäkin bongasin Jukka Rintalan kenkäkaupassa, oli ostamassa 42 numeroisia kenkiä ;)

emilia kirjoitti...

kiitokset. myyräjoulukalenterin sain tuliaiseksi siskoltani syyslomalla. samalta matkalta kuin ihanainen myyräpehmoni.

kaisa: sitten mä ehkä bongasin sut ja samin silloin viikonloppuna chydeniassa. jälkeenpäin aloin vasta miettiä, että mistä ihmeestä nuo ihmiset ovat tutunnäköisiä...

Kaisa kirjoitti...

Juu, Chydeniassa pyörittiin sekä lauantaina illansuussa että sunnuntaina. Bongasimme muuten Jukka Rintalankin siellä sunnuntaikahvilla! :D