maanantaina, marraskuuta 19, 2007

Lankakaupan synttärit

Millainen soppa saadaan aikaiseksi, kun lankakauppa pitää alennusmyynnin pikkukaupungissa? Ainakin tuolla keinolla saa koko kaupan naisihmisiä täyteen. Tunnelma oli ahtaassa kaupassa hyväntuulinen, vaikka kassajono kiersi koko lankaosaston ympäri. Ollapa kamera mukana. Itse pujottelin alpakkahyllylle ja kassalle jonottaessani tarttui myös muutamia keriä mukaan. Jätin omat ostokseni kauppaan odottamaan, sillä en olisi ehtinyt töihin ollenkaan, jos olisin jatkanut jonotusta. Ainakin yhden blogi-ja neuletapaamistutun bongasin (taisi olla se täti). Kohta lähden liukastelemaan ja hakemaan lankapussukkani.

Ihan jouluolo, kun vielä viikonloppuna oli messutkin. Nyt sidon lompakonnyörit tiukasti kiinni ja vakuuttelen itselleni, ettei lankakaupan myyjä sanonut, että -50% lankoja voi ostaa vielä päivälläkin, jos oli aamulla seitsemältä paikalla....

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No oliko siellä porukka yöpuvuissa, kuten aiemmassa viestissä mainitsit? :D

Anonyymi kirjoitti...

tätipä hyvinkin. minä tarjoan sitten kahvit torstaina ja paljonko olen velkaa. mulla on se lappu vielä köäyttämättä jos tarvit jotain laita blogiin viesti.

satumh kirjoitti...

hitsi kun en jaksanut herätä niin aikasin että oisin ehtiny paikalle..