maanantaina, elokuuta 06, 2007

putkisukkaa

Olen aloitellut vanhojen lankojen kulutusoperaatiota. Ekana puikoille pyyhälsivät aivottomana neuleena putkisukat
Malli: 59 (putkisukat)
Ohje: Novita syksy 2007 koko aikuinen ts. loin 60 silmukkaa
Lanka: itsevärjätty vaaleanpunertava Nalle x g sekä Asa Gjestal Spinneri Superwash Sport 100g
Puikot: 2 mm sukkikset
Muistiin itselle: jos teet uudelleen, muista luoda aloitus tosi löyhästi. Nyt värinvaihdos tuli vähän hassusti, sillä en voinut tehdä enää pitempiä sukkia. kivan aivotonta neuletta, mut ehkä vähän tylsää

Loman kunniaksi on myös tullut hiukan kirjashoppailtua. Lace style pudotettiin postiluukusta aamulla. Kuuntelin ihmeissäni, kun postiluukusta runtanttiin sisään hirveät määrät tavaraa. Kipaisin yövetimissäni katsomaan tilannetta ja pelastamaan posteja... Viimeisenä luukusta tupsahti vielä kortti, ettei kaikki postit olleet mahtuneet, kun väliovi oli kiinni. En viitsinyt yöpukeissani kuitenkaan juosta postinkantajan perään, vaan maltoin kiltisti odottaa neljään, jolloin kortin mukaan isokokoisen kirjeen pitäisi olla postissa. Olin tietty ihan varma, että toinenkin tilaaamani neulekirja saapuu samaan aikaan. Mut eipä ollutkaan, vaan työkirja siellä olikin. Plääh. Oli nimittäin vielä vahingossa tullut väärä kirja. Joudun vissiin opettaan talousmatikan sijaan biologian perinnöllisyystiedon kurssia ;)

Kuvassa näkyvä ihananihana silkkihuivi on tuliainen Perhoneidolta Intiasta. Kiitos vielä täälläkin :)
Eikä kannata huolestua, että sotkisin punaisilla käsilläni kirjaa. Maali on nimittäin jo kuivunut. Tämä ja eilinen ilta ollaan vietetty miehen kanssa maalaustalkoissa. Kivaa puuhaa!

Loppuun täytyy vielä laittaa kommentit Mystery Stolesta. Mieheni nimittäin arvasi kakkosvihjeen jälkeen, että huivista tulee epäsymmetrinen. Tällä hetkellä mysteerihuivi on aktiivisin neuletyöni. Olen tosin vähän jäljessä, sillä minulla on vasta kolmosvihje meneillään.
Yritän kuitenkin kiriä vihjeet kiinni perjantaihin mennessä.

6 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Minäkin olen vasta kakkosvihjeen puolessavälissä. Olen kovasti yrittänyt vältellä muiden huivien katselua, että jännitystä säilyisi itsellekin - mutta milloinkohan sitä ehtis neulomaan?!

emilia kirjoitti...

niinpä. mulla alkaa vielä ensi viikolla työt toden teolla, joten tarttis hyödyntää nää vikat lomapäivät. kauheen kiva tota huivia on tehdä, kun pääsee ensin vauhtiin!

Anonyymi kirjoitti...

Samaa projektia yritin minäkin, siis kuluttaa vanhoja lankoja. Tein Apupupuja ja kaikkea, mutta viime viikolla sorruin ja ostin Teddyä kun se oli niin ihanaa. Että se siitä tyhjästä tilasta lankalaatikossa ;)

satumh kirjoitti...

ihanat tuli sukista! :)

Anonyymi kirjoitti...

talousmatikkaa? Oletko sinäkin kauppaoppilaitos-työläinen?

emilia kirjoitti...

satu h: kiitokset
maijamirjami: työpaikka on itsas kauppaopistolla, mut lukiossa opetan tai siis aloitan ens viikolla