maanantaina, maaliskuuta 19, 2012

Siskosten mekot

Pikkusiskon mekko valmistui viikonloppuna. Isosisko sai omansa vähän aikaisemmin.


Malli: Little Sister's dress (linkki ohjesivulle)
Lanka: Garnstudio Karisma n. 200g
Puikot: 4mm
Kommentit: Tein paljon ohjetta paksummilla puikoilla ja langalla, joten tässä kohta 2-vuotiaan tytön päällä on 3kk ohjeen mukaan tehty neule. Tuli juuri sopivan kokoinen.

Malli: Little Sister's dress (linkki ohjesivulle)
Lanka: Garnstudio Karisma n. 300g
Puikot: 4mm
Kommentit: Tein paljon ohjetta paksummilla puikoilla ja langalla, joten tässä 3,5-vuotiaan tytön päällä on 18kk ohjeen mukaan tehty neule. Koko vastaa ainakin 4-vuotiaan kokoa.
 Neulemalli oli tosi helppo ja nopea tehdä. Isosikon mekko tuntuu venyvän aika paljon, kun on niin painava, mutta on varmaan juuri sopivimman kokoinen ensi syksynä. Molemmat tytöt ovat innoissaan uusista mekoistaan. Pikkusisko halusi vielä tänään uuden kuvaussession ja molemmille ponnarit. Tämä kerta tosin päättyi reippaaseen painiotteluun.

Pienempi tyttö on tosi veikeässä iässä, kun uusia sanoja ja sanontoja putkahtelee puheeseen ihan koko ajan. Tämän päivän naurut aiheutti kummitus-sana, joka vääntyi pummistukseksi. Eilen molemmat tytöt pääsivät ratsastamaan poneilla ja tänään on kerrattu kivoja tapahtua: "poni kyytiin, pypärä päähän, toi (osoittaa äitiä) piti kiinni, kaishla atsastaa". Hauskasti menee tuokin puheenkehityksessä, että r- ja s-kirjaimet löytyvät, kunhan ne ovat sanan keskellä. Sanojen alkuun nuo hankalammat äänteet eivät vielä taivu.

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Somat mekot, ja hauska kuvasarja :)