maanantaina, tammikuuta 28, 2008

10 prosenttia

Onnistuin laihduttamaan lankavarastoani viime syksyn aikana yli 10 prosenttia. Sen kunniaksi postimies soitti ovikelloamme aamulla. Pikaisesti hyppelehdin palloyöpaidassani ovelle. Osasin odottaa jotain lähetystä saapuvaksi, sillä oletettavasti lankakauppa.comin tilaus on tulossa myös lähipäivinä. Paketin lähettäjänä oli Marjut ja tämmöstä sieltä paljastui
Viimeviikkoinen työkiireestä johtunut pieni neuleplääh on nyt tipotiessään. Miten ihmeessä joku on onnistunut kokoamaan näin mun näköisen paketin ja sellaisen, että avatessa päähän sinkoilee jo kymmeniä neuleidoita.
  • Violeteistä superpehmeistä OnLine Cashmerinoista voisi tulla Lacy Kerchief Scarf
  • Haaleanlilasta Silviasta ja tummanvioleteista lasihelmistä mulle joku ihanan kevyt helmikoristeinen huivi
  • Suklaan lupasin antaa miehelleni, sillä tuo valkoinen mustikkasuklaa on hänen herkkuaan. Tai ainakin pari palaa annan sille ja loput voisin ehkä syödä itse...
Suuret kiitokset vielä hauskan neuletempauksen järjestämisesta! Ainakin mun lankavarasto saatiin tällä järjestykseen ja järkeviin mittasuhteisiin.

Tästä on hyvä aloittaa uusi viikko, eikä haittaa sekään, että jakson vaihtuessa sattui vielä ylimääräinen vapaapäiväkin näin maanantaille. Jalkalihaksissa tuntuvat mukavasti eilinen retkiluistelukokeilu sekä lyhyt hiihtolenkki. Jääkaapissa on eilistä uunilohta, perunamuusia, kauraomenapaistosta ja vaniljakastiketta. Nyt vaan pyykkikone päälle, pikasiivous ja puikot käteen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Käännä nyt viä enemmän sitä puukkoo haavassa ;)
Ei vaan. Ihanilta näyttivät paketista paljastuneet kerät, eikä sun päivän suunnitelmakaan huonolta kuulosta.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, joko se saapui? Kiva. :) Hauskoja neulehetkiä!

AURINKOKISSA kirjoitti...

Heips!
Olipas kerrassaan ihana paketti!
Niin, tuossa neuleessa sivullani on lankana Schoeller+Stahl Elfin color väri 105 (90% polyacryl, 10% mohair).
Sain ostettua langat myös siihen Green day slipariin, ajattelin kokeilla sitä Isoveljestä =)