tiistaina, toukokuuta 23, 2006

30 cm pyöröpuikot

Nettiostaminen on aivan liian helppoa: 30 cm pyöröpuikot olivat vain muutaman klikkauksen päässä. Laura kertoi viime neuletapaamisesta, että sukkapyöröjä saa Sinisestä Kurjesta. Aikaisemmin olen yrittänyt metsästää niitä mm. Menitasta. Myyjä sanoi silloin, ettei sellaisia ole olemassakaan ja seuraavana joku kirjoitti blogista niitä ostaneensa samaisesta kaupasta.

Nyt tuli sitten tilattua kokeeksi yhdet. Postikulut olivat 4 euroa alle viidentoista euron tilauksesta, joten tuli sitten tilattua puikkojen seuraksi myös lankaa.

Loppuilta kuluukin tässä nauhoittaessa tavallista kasettia. Täytyy saada matkamusiikkia autoon, jossa ei ole radiota, mutta kasettisoitin toimii. Tällä hetkellä levyllä pyörii Semmareiden Wunderbaum ja ainakin Rölliä on vielä menossa. Niinjoo, onkohan omalta levyltä kasetille kopioiminen laitonta nykyään?

4 kommenttia:

hanna_h kirjoitti...

Aika kummallista. Minä ainakin juuri muutama viikko sitten ostin 3mm paksuiset 30cm addit Menitasta..

emilia kirjoitti...

niinpä. siellä oli kai silloin syksyllä joku harjoittelija, joka ei tunnut 30 cm:n pyöröjen olemassaolosta. toivottavasti nyt sitten vihdoin saan sellaiset. ootko itse onnistunut tekemään sukkaa tms. niillä?

laurar kirjoitti...

Hyvä et vihdosta viimein löytyi :) Sinisen Kurjen Sarita tosin tais neulontalistalla huudella olevansa lomalla tän viikon, et toimitus saattaa kestää..

Mulla ei 30 cm pyöröjen kanssa kyllä oo luonannut kuin sileää neuletta oleva säärystin ja sukanvarsi ja kokoa lapsi olevan neuleen hiha.

hanna_h kirjoitti...

En ole sukka vielä yrittänyt neuloa noilla, vain paidan hihaa.. Olihan siinä vähän totuttelua ensialkuun kun ovat niin lyhyet puikot, mutta kyllä se siitä sitten lähti luistamaan.